Heli Kajon sähköpostihaastattelu 28.1.2010

Viisumakasiini / Jukka Väisänen: Mitkä ovat mukavimpia euroviisumuistojasi, jos ei tätä karsintaa lasketa mukaan?

Heli Kajo: Kun olin laulamassa Riikan taustoja Toariessa vuonna 2003. Meillä oli ihana yhteishenki kaikkien laulajien kesken, ja olen nyt niiin iloinen että silloinen taustalaulukaverini Sussu on tälläkin kertaa mukana – ollaan vaan molemmat siirrytty taustalta lavan eteen!!!

Vm/JV: Miten kappale on syntynyt? Syntyikö ensin sävel vai sanat? Ja miten juuri Annankadun kulmassa valikoitui kilpailukappaleeksi?

Heli: Ensin sanat, sunnuntaiyönä! Seuraavana aamuna juuri ennen bänditreenien alkua rustasin sävelen! Ja koska biisi oli niin hauska, keksin että siitä voisi tehdä demon ja lähettää sen viisuihin.

Vm/JV: Miten muuten Annankadun kulmassa julkaistaan kuin tämänvuotisella euroviisukokoelmalla? Onko tulossa esimerkiksi karaokeversiota?

Heli: En tiedä! Minulla ei ole levy-yhtiötä takanani, ja kaikki on tehty omakustannemeiningillä, eikä sitovia jatkosuunnitelmia ole tehty. Karaokeversio kuulostaa toki todella hulvattomalta, ei ollut tullutkaan mieleen!Laulaisikohan sitä kukaan!?

Vm/JV: Säilyykö kappaleen nykyinen esityskieli Norjaan? Onko mahdollisesti promootiota varten tulossa erikielisiä versioita?

Heli: JOS pääsisin Norjaan, kieli pysyisi samana. Taikka sitten tekisin ranskankielisen version. Tietenkin voisin tehdä biisistä version ties millä kielellä, edellyttäen että sanat saataisiin sopimaan kappaleeseen.
Osaan sujuvasti ranskaa ja englantia, auttaen ruotsia ja espanjaa, ja pakon edessä myös saksa ja italia voisivat mennä!

Vm/JV: Miksi juuri Annankadun kulmassa olisi paras Suomen euroviisuedustajaksi?

Heli: Jos se saa ihmisissä aikaan jonkin tunnereaktion, se on hyvä kappale edustamaan Suomea! Olisimme kielitaitoisia ja innokkaita Suomikuvan viejiä maailmalle!

Vm/JV: Parasta onnea ja menestystä!

Heli: KIITOS JUKKA!!!!!!!!!!!

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Jätä kommentti