Eläkeläisten sähköpostihaastattelu 29.1.2010

Viisumakasiini  / Jukka Väisänen: Mitkä ovat mukavimpia euroviisumuistojanne, jos ei tätä karsintaa lasketa mukaan?

Eläkeläisten Onni: Kun Fredi voitti kappaleella Pylly vasten pyllyä pump-pump. Toiseksi mukavin oli kun Kojo jätti voittamisen muille kappaleellaan Nuku pommiin. Lordin voitto oli kolmanneksi mukavin. Neljänneksi mukavin oli kun ruotsin juontajalta repesi hame, meinasi sydän pysähtyä.

Vm/JV:  Miten kappale on syntynyt? Syntyikö ensin sävel vai sanat? Ja miten juuri Hulluna humpasta valikoitui kilpailukappaleeksi?

Onni: Kun myö tajuttiin että joudutaan oikeesti viisuihin niin myö tehtiin vino pino biisejä joista ruvettiin valikoimaan ja loppusuoralle tais päästä 3 kappaletta joista meinattiin sitten äänityssessioissa kattoa paras. Kaiken varalta pyydettiin Sotkuman Sulttaani Yari eli Ensio Hienonen mukaan makutuomariksi ja hää tuumi jotta suotta te noin montaa teette jotta jos hää saisi valita niin nappaisi palasia useemmasta ja tekisi yhden täydellisen humpan ja niin tehtiinkin. Tuli täydellinen. Sanat taisi olla ensin, meillä kun lojuu hitonmoinen kasa käyttämättömiä humppatekstejä tämmöiä tilanteita varten. Kirjota sinne jotta jos tarvihtee ei-ihan-niin-täydellisiä humppia niin nyt niitä saa ja halvalla. Vaihdossa käy myös polttopuut tahi ladan kesärenkaan. Juu, muita kappale ehokkaita taisi olla Piilotettu humppa, Humppaidoli…

Vm/JV:  Miten muuten Hulluna humpasta julkaistaan kuin tämänvuotisella euroviisukokoelmalla? Onko tulossa esimerkiksi karaokeversiota?

Onni: Siitähän on tehty ainakin 3 eri versiota ja kaikki on noudetavissa esim. meidän kotisivuilta http://www.humppa.com tai youtubesta. Löytyy juu karaokeversio ja ainakin Puolalaiset humpanystävät on totettaneet oman karaokeversionsa ja lykänneet sen youtubehen. Se on kovin hauska! Vinyylikin on juuri julkaistu ja siinä onpi toisella puolella myös karaokeversio…

Joose Berglund levy-yhtiöstä: Biisihän on myös Eläkeläisten uudella tupla-kokoelmalla Humppabingo ja sikäli mikäli Eläkeläiset voittaa, se on kilpailun sääntöjenkin mukaan julkaistava myös cd-singlena.

Vm/JV:  Säilyykö kappaleen nykyinen esityskieli Norjaan? Onko mahdollisesti promootiota varten tulossa erikielisiä versioita?

Onni: Tuumittiin jotta suomalainen humppayhtye esiintyy suomeksi, mutta kyllähän myö joudutaan se teksti käännyttämään ulkomaita varten… Komeetahan se toisaalta olis siinä urkusoolon alla kiljua jotta Vivala humppa!

Vm/JV: Miksi juuri Hulluna humpasta olisi paras Suomen euroviisuedustajaksi?

Onni: Se on täydellisen upea sävellys ja sanoitus jonka esittää uskomattoman taitava artisti, myö!

Vm/JV: Parasta onnea ja menestystä!

Onni: Kiitos, saako lähettää terveisiä? Terveisiä kaikille ystäville ja vihamiehillekin. Humppaa käteen!

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Jätä kommentti