Kuunkuiskaajien sähköpostihaastattelu 29.1.2010

Viisumakasiini / Jukka Väisänen: Mitkä ovat mukavimpia euroviisumuistojasi/euroviisumuistojanne, jos ei tätä karsintaa lasketa mukaan?

Kuunkuiskaajat: Mukavimpia muistoja on ollut Susanilla hänen ollessaan Riikan taustalaulajana vuonna 2004, tunnelma viisuissa on aina mahtava. Johannalla paras muisto on ollut Lordin voitto, jota hän seurasi Helsingissä yhdessä musiikkiluokkansa luokkakokouksessa.

Vm/JV: Miten kappale on syntynyt? Syntyikö ensin sävel vai sanat? Ja miten juuri Työlki ellää valikoitui kilpailukappaleeksi?

Kuunkuiskaajat: Lauluntekijä Timo Kiiskinen kertoi kertosäkeistön sanojen tulleen hänen ollessa pikkupoika ja hänen isoisänsä oli kauppamies, jonka kodin seinällä oli kirjailtu taulu, jossa luki Työlki ellää, mut kaupal rikastuu.

Vm/JV: Miten muuten Työlki ellää julkaistaan kuin tämänvuotisella euroviisukokoelmalla? Onko tulossa esimerkiksi karaokeversiota?

Kuunkuiskaajat: Kuunkuiskaajien esikoisalbumilla se on julkaistu joulukuussa, kahtena eri versiona. Karaokeversio laitetaan korvan taakse…

Vm/JV: Säilyykö kappaleen nykyinen esityskieli Norjaan? Onko mahdollisesti promootiota varten tulossa erikielisiä versioita?

Kuunkuiskaajat: Esityskielenä on ehdottomasti suomenkieli. Suomenkieli koetaan ulkomailla eksoottisena lisänä.

Vm/JV: Miksi juuri Työlki ellää olisi paras Suomen euroviisuedustajaksi?

Kuunkuiskaajat: Kappale on tarttuva ja esitys on persoonallinen ja valovoimainen ja veisimme Norjaan aitoa suomalaisuutta.

Vm/JV: Parasta onnea ja menestystä!

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Jätä kommentti