Tohlopin alkukarsinta 21.1.2011

Toinen alkukarsinta tulee olemaan mielenkiintoinen. Mukana on erilaisia artisteja, joilla kaikilla on oma tyylinsä. Viisumakasiini kuvailee kappaleita ja arvioi jatkoonpääsymahdollisuuksia tavalliseen tapaan.

Soma Manuchar ”Strong”

Artisti Soma on eksoottinen. Hän on tullut tutuksi jonkinlaisena Gay Pride -artistina vuonna 2010. Kappale on euroviisudiskoon erittäin sopiva diskopopviisu, mutta sen erottuminen muista (mahdollisista diskoviisuista Düsseldorfissa) vaatii vahvaa lavaesiintymistä.

Paradise Oskar ”Da Da Dam”

Karsintakisaan lähteneenä ja suoraan kutsuartistiksi päässeenä Paradise Oskar on päätynyt myös vedonlyöntien yhdeksi ennakkosuosikiksi. Etuna tällä nuorella pojalla ovat rauhallisuus ja pelkistetty balladikappale. Tälle voi kuvitella finaalipaikkaa Turkuun vaivatta.

Jimi Constantine “Party to Party”

Jos äskeinen oli yksi ennakkosuosikeista, niin tämä juhlinta-aiheinen kappale on vedonlyönneissä matalimmilla kertoimilla ja siten suurin voittajasuosikki. Entinen taiteilijanimi Jimi Pääkallo sanoo vielä enemmän verrattuna nykyiseen nimeen. Tämä voi olla hitti tai huti – molemmat ovat mahdollisia tälle diskopopille.

Milana Misic “Sydämeni kaksi maata”

Kun ajatellaan sanaa euroviisu, voi monille assosioitua eurooppalaiset kulttuurit ja persoonallisuus – ja sitä tässä iskelmällisessä kappaleessa tuleekin esille. Milana on Suomen ensimmäisen euroviisuedustajan Laila Kinnusen ja kroatialaisen Miso Misicin tytär. Kappale ei ole vedonlyöntien kärjessä, mutta eipä Kuunkuiskaajatkaan viime vuonna olleet – ja tämä voi hyvinkin tehdä saman tempun.

Father McKenzie ”Good Enough”

Tämä pääosin ruotsalainen yhtye pääsi läpi nettikarsinnasta. Introssa on jotakin samaa kuin Beatlesin Imaginessa ja kappaleesta voi kuulla myös MTV:n (siis suomalaisen kanavan) 80-90 -lukujen vaihteen taustakanavamusiikkia muistuttavaa pätkää. Menestystä voi tulla, vaikka silloin olisikin kyseessä ehkä jonkin sortin musta hevonen.

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Jätä kommentti